Du skal først og fremmest vælge mig, fordi jeg giver dig tryghed og ro i maven.

  • Jeg giver dig tryghed for, at opgaven bliver udført.
  • Tryghed for, at du har forstået de ting, du skal forstå.
  • Tryghed for, at du ved præcis, hvordan du selv udfører opgaverne fremover og bruger programmerne.
  • Tryghed for, at prisen holder.

Mit primære formål er at hjælpe dig, så du kan bruge din tid og energi på det, du er bedst til. Du hyrer mig, så du kan fokusere på din kerneforretning og dine kunder og ikke behøver kæmpe med din computer eller bekymre dig om at sætte dig ind i alt muligt teknisk.

Jeg er ikke som de andre

Jeg er ikke den typiske nørd. Min drivkraft er at hjælpe andre og lade dem få gavn af alle de ting, jeg kan – både fra mine tidligere jobs i IT-branchen og mine erfaringer med selv at drive virksomhed. For mig er teknikken ikke interessant, med mindre den tjener et formål og løser en opgave.

Jeg er en mester i at tale et sprog, der er til at forstå, og at få tingene til at give mening – uanset hvor meget eller hvor lidt, du kender til programmerne i forvejen.

Jeg hjælper dig med at få ro i maven og jeg får tingene til at virke for dig.

Og jeg er ikke bange for at sige fra, hvis jeg ikke er den rette til at løse de opgaver, du har.

En af mine specialiteter er at sørge for, at vi får lavet tjeklister og guides til dig, så du ved præcis, hvad du skal gøre på egen hånd. Fx når du skal udsende et nyhedsbrev, oprette en regel i Outlook eller tage regelmæssig backup af din computer.

Er du klar til at få løst dine IT-problemer?
kontakt mig i dag og hør, om jeg er den rette til at gøre det.

Send mig en forespørgsel

 

Det siger kunderne:

Kim er en rigtig IT-Wizard, som i et helt almindeligt sprog, kan forklare og fortælle om de nogen gange lidt komplekse sager, så alle kan forstå det. Han lytter og forstår, hvad man ønsker og derefter fixer det. Han er utrolig kompetent i sit fag.

Han har hjulpet mig af flere omgange med min hjemmeside bl.a. med redigering af tekst, billeder og kasser, men han har også rådgivet og lavet justeringer på sikkerheden, da jeg var lidt udfordret på denne front og havde brug for at få trygheden tilbage. Det får man hos Keep Moving. Hermed mine varmeste anbefalinger.

Ini Reinhardt Konsulent – Coach - Underviser, Personal Performance